robot-investment-money-advisor
Mérnöki és oktatási szolgáltatások
Megoldások és támogatás az üzleti sikerek érdekében
artificial-intelligence-ai-research-robot-cyborg-development
Ipari robotizálási szakmérnök képzés
Modern ipari technológiák, friss tudás. Kulcs a versenyképességhez
3d-rendering-artificial-intelligence-ai-research-robot
Ipari automatizálási tanfolyamok
Naprakész gyakorlati ismeretek az automatizálás számos területén

Aktualitások

Oktatási tevékenységek

Ipari robotizálási szakmérnök képzés

Tevékenységünk fő pillére az országban egyedülálló Ipari robotizálási szakmérnök képzés. A hallgatók 4 féléves gyakorlatorientált képzés keretében sajátítják el az ipari robotka magasz szintű ismereteit. A robotikai laborunk több mint 5 különböző gyártó robotjaihoz ad hozzáférést. A tanulmányok során elsajátíthatják a robot és PLC programozás lépéseit, az ipari elektronika és elektro-pneumatrika alkalmazását, és számos más automatizálással kapcsolatos témát. Jó tanulást kívánunk.

Ipari automatizálási tanfolyamok

Ipari partnereink és magánszemélyek számára is elérhető tanfolyamokat szervezünk az ipari automatizálás számos témakörét bemutatva. Egyes képzések a szakmérnöki tanulmányok alatt beszámítható kreditet is biztosítanak. Akkreditált képzéseink költségét a vállalatok, támogatásból elszámolhatják.

Robotikai ismeretek a felsőoktatásban

Karunk az Alba Regia Műszaki Kar, mind alapszakos mind mesterszakos mérnöki képzésekben kiemelten foglalkozni az ipari automatizálás ezen belül is a robotikai kérdések oktatásával. Gépészmérnök Bsc képzésünk hallgatói több féléven keresztül hallgatnak robotikai tárgyakat, Mechatronikai mérnök Msc képzésen pedig ... szakirányon tanulhatnak az érdeklődők.

Szolgáltatások és Kutatás - fejlesztés

Kutatás - fejlesztés

A robotikai alkalmazások mellett a kutatás-fejlesztés területén is tevékenykedünk. Ipari problémákra, optimalizálási feladatokra keresünk megoldást, hagyományos ipari és nem hagyományos környezetben is. A mobil autonóm robotok területén, vagy a VR rendszerek ipari alkalmazása témakörében is végzünk kutatásokat.

Mérnöki és oktatási szolgáltatások

Robotikai laborunkban elérhető felszerelések, és képzett kollégáink lehetővé teszik számunkra, szolgáltatások nyújtását ipari partnereink részére a tesztelés, modellezés, szimuláció területén. Tervezett beruházások vagy már megvalósított és módosítani kívánt gyártórendszerek előkészítésében, eszközök tesztelésében, kiválasztás támogatásában tudunk partnereinknek hasznos segítséget nyújtani.

Workshop-ok, partner találkozók, szakmai rendezvények szervezése

Partnereink számára helyszínt és technikai eszközöket, ipari robotokat, gyártórendszereket is biztosítunk workshop-ok, partnertalálkozók megszervezéséhez. Karunk kiváló lehetőség a cégek számára a megjelenésre, a nagy számú érdeklődő hallgató és az eszközök sokszínűsége és nagy száma miatt is.

Hírek, cikkek