Partners

Munkám során számos vállalattal kerültem kapcsolatba. Sok esetben alakult ki eredményes együttműködés, partnerség. Több céggel a jelenlegi munkám, tevékenységem során is kapcsolatban állok, segítségemre vannak a legfrissebb szakmai trendek, termékek megismerésében, együttműködünk oktatások lebonyolításában, oktatási anyagok készítésében.

CMSW Safexpert Kft.

A cég profilja a gépek funkcionális biztonságához kapcsolódó komplex szolgáltatások nyújtása. Gépbiztonsági rendszerek tervezése, beépítése, üzembehelyezése, gépek kockázatfelmérése, különböző felülvizsgálatai, biztonsági berendezések szabványossági felülvizsgálatai, kalibrált mérések, alkalmazástechnikai támogatások, oktatások stb. 

IN-SOL Kft.

Cégünk, az IN-SOL Kft 2010 óta van jelen a magyarországi piacon, karbantartási, segédanyag alkatrészek (MRO) szállítójaként. Szakképzett csapatunkkal azon dolgozunk, hogy partnereink a lehető legrövidebb idő alatt hozzájussanak a megfelelő karbantartási anyaghoz. Forgalmazott termékeink, és szolgáltatásunk minősége, valamint rugalmasságunk, biztonságot nyújt a zökkenőmentes szervizelés lebonyolításához.

Robot System Kft.

Nagy Norbert vagyok, a Robot System Kft. tulajdonosa. Kollégáimmal több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk az ipari automatizálás és a robotika területén, ami lehetővé teszi számunkra, hogy szoros kapcsolatban álljunk szinte minden hasonló területen tevékenykedő magyarországi szereplővel.

Ezen tapasztalatok birtokában és az ipari szereplők igényeinek ismeretében rájöttünk, hogy hazánkban és a szomszédos országokban sokszor még mindig nehézségekbe ütközik a robotos cellák felépítéséhez szükséges bizonyos eszközök beszerzése.

Kollégáimmal közösen azon dolgozunk, hogy ebben segítségére legyünk Önöknek. Kérem látogassa meg weboldalunkat az általunk forgalmazott eszközök megtekintéséhez. 

Amennyiben bármilyen kérdése marad, kérem használja a Kapcsolat menüpontot.