A Megakrán speciális gépmozgatási szolgáltatásukkal támogatta az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karát

Megakrán:

„A projekt során a székesfehérvári Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának egyik automatizálási és robotikai laborjából mozgattunk ki egy ipari robotot, amelyet 16t teherbírású Ormig gépünkkel emeltünk ki az épületből a bejárati ajtón keresztül. A projekt során nehezítő körülmény volt, hogy a robotokat az épület lépcsőházának lépcsőfordulójában tudtuk előkészíteni az emelésre. A robotot magasföldszintről kellett kiemelni, ezért a maximális emelési magasság a bejárati ajtó tok magasságáig volt korlátozva. A régi robotot szállítójárműre helyeztük, majd két új, ABB gyártmányú robotot mozgattunk be a laborba. A robotokat az elektromos meghajtású, alacsony talajnyomású Ormig 16 tmE speciális darunkkal beemeltünk az épület magasföldszintjére, majd raklapemelőn mozgattuk telepítési helyükre. A laborban az egyetemi oktatók iránymutatása alapján, a layout szerinti pozíciókba telepítettük. Az előzetesen szállítójárműre helyezett robotot és vezérlő szekrényét az épület túloldalára szállítottuk, majd pick&carry gépünk segítségével a lépcsőház ellentétes oldalán, a szuterén szinten található laborba helyeztük.”

Társaságunk számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezen belül is a hazai műszaki oktatás támogatása.

Speciális gépmozgatási szolgáltatásunkkal támogattuk az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karát – Megakrán (megakran.hu)

Ezúton is köszönjük a vállalat támogatását és a munkatársaik professzionális feladat végrehajtását, melynek során több komoly terhet mozgattak kihívásokkal teli környezetben, egy műemlék épületben. Igazán büszkék lehetnek magukra.

Köszönjük

Speciális gépmozgatás az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán – YouTube